Tulosta

Kainuun Rastiviikko 2003

Kirjoittanut outi on . Posted in Kilpailut

Kajaanissa järjestetylle 37. Kainuun rastiviikolle osallistui runsaasti SK:laisia. Junnuista mukana olivat Tiaisen poijat, Tuholan Antti ja Paavilaiset sekä Palmit, Papinsaaret ja Ojaset. Tämä juttu kertoo oikeastaan vain kolmen viimeksi mainitun perheen viikosta.

Majoituimme Loma-Perkkiön kahteen mökkiin: Ulpukkaan ja Tikankonttiin. Heini ja Laura olivat viettäneet Kainuussa edellisenkin viikon osallistumalla SSL:n hisu-vollille.

Rastiviikkoon kuului neljä osakilpailua. Kisat käytiin Joutenlammen upeissa suppamaastoissa. Ensimmäisen ja toisen kilpailun jälkeen oli välipaivät, mutta kolmas ja neljäs kisa käytiin peräkkäisinä päivinä. Junnut menestyivät tapansa mukaan erinbomaisesti: mitalisijoille ylsivät Heini (1. D14), Maija (1. D13), Niina (2. D12), Noora (3. D12) ja Aleksi (3. H12TR). Heini voitti kaikki osakilpailut ja muillakin meni oikein hyvin.

Ensimmäisenä välipäivänä lähdimme porukalla kaupungille etsimään Maijalle synttärilahjaa, sillä hän täytti seuraavana päivänä 13 vuotta. Muutenkin viikko oli varsin juhlava: lisäksi juhlittiin Maijan ja Ullan nimppareita ja sitten oli tietysti ne voitonjuhlat…

Toisena välipäivänä ajoimme ulujärven suurimpaan saareen Manamansaloon. Siellä oli upeat hiekkarannat ja aurinko paistoi.

Viikon aikana uitiin paljon ja päästiinpä yhtenä päivänä savusaunaankin. Meillä oli mukana kaksi kanoottia, joilla melottiin ahkerasti läheisellä lammella.

Ensi vuonna Kainuun rastiviikko järjestetään Suomussalmella.

Heini ja Outi

Yhteistykumppanit

 Noname        Kuntoutumiskeskus Apila