Tulosta

Uusi jäsen?

UUSI jäsen ja seuraan liittyminen

Kun haluat liittyä tai ilmoittaa lapsesi suunnistusseuraamme ja haluat lisää tietoa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ryhmien vetäjille tai soita hallituksemme jäsenille.

Kun päätät liittyä seuraamme, toimi näin.

  1. Ilmoita tiedot lomakkeella ja liity (rasti lomakkeelle) ainakin koko seuran postilistalle. Huom! ilmoita sähköpostiosoite, jota seuraat aktiivisesti.
  2. Pidä muistissasi käyttäjätunnus ja salasanasi
  3. Maksa jäsenmaksu ohjeiden mukaan
  4. Maksettuasi jäsenmaksun sinut siirretään perusjäseneksi, jolloin pääset intraan.
  5. Tapahtumakalenterissa on sopivia tapahtumia, joihin olet tervetullut osallistumaan.

Intrasivujen kautta löydät muita tietoja seurasta ja toiminnasta. Suurin osa on kuitenkin julkista tietoa, joten seuraa tiedotuksia näillä www-sivuilla. Perusjäsenen maksulla voit osallistua sinulle sopiviin harjoituksiin.

Osallistu rohkeasti toimintaan, nin tutustut muihin. Porukassa on mukavampaa!

Haluat tietää jotain toimintaan liittyvää?

Kysy ryhmien vetäjiltä, kysy hallituksen jäseniltä tai kysy osoitteen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. kautta.

Suunnistusta Tampereen alueella

Järjestettyä toimintaa Tampereen alueella on paljon. Kesällä iltarasteja järjestetään lähialueilla perjantaita lukuunottamatta kaikkina arkipäivinä. Talvikaudella on pyörinyt OManseCup (yösuunnistusta) ja OManseKortteli (yösuunnistusta). Nämä ovat luonnollisesti kaikille avoimia ja tiedotus pyörii netissä.

SK:n omaa toimintaa puolestaan ovat erilaiset suunnistusharjoitukset ympäri vuoden. Talvikaudella on lisäksi järjestetty viikottain juoksutekniikkaharjoitukset, kuntopiiri/peli-ilta sekä yhteislenkkejä. Edustussuunnistajilla (pareminkin aktiivisesti kilpailevilla) on lisäksi tapana järjestää erilaisiä harjoitusleirejä, joiden sisältö vaihtelee suunnistuksen, hiihdon ja vaelluksen välimaastossa vuodenajasta riippuen. Näistä tiedotus pyörii osin seuran nettisivuilla, osin sähköpostilla. Vaikka harjoitukset ovat seuran omia, ei niistä vierailevia tähtiä pois ajeta. Ja ainahan on mahdollisuus maksaa seuran jäsenmaku, vaikkei seuraa kisoissa edustaisikaan - sähköpostilistalle pääsy ainakin helpottaa tiedotuksen  seuraamista.

Näiden lisäksi Tampereen alueella asuu paljon suunnistajia, jotka seurarajoista piittaamatta järjestävät erilaisia aktivteetteja toisilleen. Yksi aktiivisimmista on TTY:n suunnistuskerho KeparDI, jonka toiminnassa on mukana paljon nykyisiä ja entisiä opiskelijoita.

Kaikissa mainituissa kategorioissa on mukana monen sortin tallaajaa junioreista edustussuunnistajien ja harrastajien kautta veteraaneihin. Ei siis ole tarvetta kainostella kunnon, taitojen tai tavoitteiden suhteen!

Yhteistyökumppanit

 Noname        Kuntoutumiskeskus Apila