Tulosta

Kausi päättyi Småkkerissa

Kirjoittanut outi on . Posted in Edustus

Pitkä suunnistuskausi päättyi Tranåsissa kilpaillulla Småkkerilla. Miesten viestissä oli mukana 120 ja naisten viestissä 75 joukkuetta, SK:lta kaksi joukkuetta molemmissa sarjoissa.

Miesten viestissä Petteri ja varsinkin Panu juoksivat erinomaisesti ja SK oli yön jälkeen sijalla 14. Aamulla vauhtiin pääsivät junnupojat, joiden kunto oli kärsinyt pitkistä syysflunssista. Sane ja Rasmus eli Rasse joutuivat päästämään vauhdikkaampia joukkueita ohi ja Topias pääsi ankkuriosuudelle sijalla 33. Topi tuli maaliin sijalla 39.

Naisten viesti kulki tarkalleen toisinpäin: Outi teki yöosuudella jäätäviä koukkuja ja jäi 8:30 kärjestä. Päiväosuuksilla hurjaan syyskuntoon päässeet Niina ja Jenni nostivat hyvillä suorituksillaan SK:n sijalta 20 sijalle 14. Ankkuriosuudella Isabelle suunnisti sujuvasti ja taisteli loppusuoralla viimeisestä palkintopallipaikasta eli sijasta 11., mutta joutui taipumaan ja naiset sijoittuivat siis kahdenneksitoista.

Kuva ykkösjoukkueen tytöistä

Ykkösjoukkueen tyttöjä hymyilyttää

Paras sijoitus tuli kuitenkin öppetistä, kun eräät hullut yöllä osuutensa suorittaneet päättivät aamupalapöydässä 8.15 lähteä juoksemaan uudestaan. Startti oli 9.00, siihen jäi puurot pöytään Karilla, Satulla ja Petterillä, jotka sijoittuivat viidensiksi. Onnea!

Paluumatkalla juhlistettiin sitä, että Satu ja Petteri juoksivat viimeiset kilpailunsa virallisina pääsarjalaisina, ensi vuonna siis veteraaneihin!