Tulosta

Pojille kultaa, naisille hopeaa ja tytöille pronssia

Kirjoittanut Kari on . Posted in Hisu

Hiihtosuunnistuksen pitkänmatkan ja viestien SM-kisat kilpailtiin Vuokatin jylhissä maisemissa. Useilla radoilla reitit kävivät vaaran päällä, joten kilpailijat pitivät kisaa erittäin raskaana.Olosuhteet muuten olivat
loistavat, kuten myös muissa talven kilpailuissa.Lauantaina oli ohjelmassa pitkämatka, jossa Niina sijoittui viidenneksi sarjassa D20. Otto pääsi myös palkittavien joukkoon sijoituksen olleessa kymmenes sarjassa H16. Ennakkosuosikkina kisaan lähtenyt Vextian koki epäonnea sauvan katkettua kilpailun puolivälissä. Jonkun aikaa Veke koitti saada sauvaa lainaksi, mutta kun sitä ei löytynyt, niin tuloksena oli keskeytys. Muiden sijoitukset olivat Sane 18, Karo 23 ja Timo 29 sarjassa H18, Saija 12, Terhi 16 sarjassa D50 ja Aino 15 sarjassa D18.

Tulosta

Kultaa Kontiolahdelta

Kirjoittanut Timo on . Posted in Hisu

Hiihtosuunnistuksen keskimatkojen SM-kisat käytiin viikonvaihteessa 6-7.3. Kontiolahdella Lykynlammen lumisissa harjumaastoissa. Poikien alle 16v. sarjassa 8.1km matkalla SK:n Kristian Kannus hiihti kultaa. Radat olivat niin suunnistuksellisesti kuin maastollisesti varsin vaativat. Yksi mäki oli niin pitkä ja jyrkkä, että siinä sukset täytyi ottaa pois jalasta ja juosta se ylös pehmeässä hangessa. H16 sarjassa maaliin asti suunnisti 28 poikaa.

Tulosta

Pojille SM-kultaa

Kirjoittanut Timo on . Posted in Hisu

Weke ja Otto tuulettaa

Weke ja Otto tuulettaa

Kristian Kannus ja Otto Loukkalahti ottivat komeasti kultaa H16-sarjan hiihtosuunnistuksen parisprintissä. Sunnuntaina 31.1.2010 Lieksassa käyty kisa oli kerännyt 16 paria taistelemaan Suomen mestaruudesta. Edellisenä päivänä käyty henkilökohtainen kilpailu oli jättänyt sopivasti murusia hampaankoloon. Kilpailu oli kutkuttava seurattava, koska pojille sattuivat pidemmät hajontalenkit ensimmäiselle ja toiselle osuudelle. Pojat uskoivat kahden ensimmäisen osuuden perusteella taistelevansa pronssista. Vasta maaliviivalla Kristianille selvisi, että he ovat voittaneet. Siitä alkoi kaverusten riemukas juhlinta. Valmennuspäällikkö Sanen luomat urat Suoramanjärven jäälle eivät olleet siis kolattu turhaan. Myös Alma Toivonen ja Eeva Linnainmaa olivat tyttöjen D16-sarjan parisprintissä hienosti viidensiä. Naisten pääsarjassa Sirra Toivonen ja Tiina Linnainmaa haastoivat nuorempansa. Kovavauhtisessa kisassa tuli plakkariin kolmastoista tila.

Yhteistyökumppanit

 Noname        Kuntoutumiskeskus Apila