Tulosta

Kirjoittanut Kari on . Posted in Hisu

Hiihtosuunnistuksen pitkänmatkan ja viestien SM-kisat kilpailtiin Vuokatin jylhissä maisemissa. Useilla radoilla reitit kävivät vaaran päällä, joten kilpailijat pitivät kisaa erittäin raskaana.Olosuhteet muuten olivat
loistavat, kuten myös muissa talven kilpailuissa.Lauantaina oli ohjelmassa pitkämatka, jossa Niina sijoittui viidenneksi sarjassa D20. Otto pääsi myös palkittavien joukkoon sijoituksen olleessa kymmenes sarjassa H16. Ennakkosuosikkina kisaan lähtenyt Vextian koki epäonnea sauvan katkettua kilpailun puolivälissä. Jonkun aikaa Veke koitti saada sauvaa lainaksi, mutta kun sitä ei löytynyt, niin tuloksena oli keskeytys. Muiden sijoitukset olivat Sane 18, Karo 23 ja Timo 29 sarjassa H18, Saija 12, Terhi 16 sarjassa D50 ja Aino 15 sarjassa D18.

 

Sunnuntaina vuorossa olivat viestit, joihin Kangasala SK sai kokoon neljä joukkuetta. H16 sarjan pojat Eevert, Otto ja Veke ottivat mestaruuden. Eevert hiihti ja suunnisti mainiosti tullen vaihtoon sijalla yksitoista vain kolme minuttia kärjen perässä. Otto ratkaisi pelin toisella osuudella nostaen joukkueen kärkeen, joten hommassa ei ollut mitään epäselvää Veken lähtiessä ankkuroimaan. Maalissa joukkue tuuletteli ykkössijaa.Veke teki viestin nopeimman osuusajan.

D17-20 sarjassa Alma , Aino ja Niina sijoittui kolmanneksi.Niina hiihti viestin kolmnanneksi nopeimman osuusajan. Ero voittaja Haapamäen Urheilijoihin oli kolme minuttia. D40 sarjan naiset Terhi , Saija ja Sirra otti yllättäen hopeaa. H18 sarjassa Karo , Timo ja Sane ylsivät sijalle neljä. Viesteissä Kangasala SK oli pisteissä laskettuna paras seura. Ennen SM erikoispitkiä SK on SM-tilastossa sijalla kuusi.
#gallery-1 { margin: auto; }#gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; }#gallery-1 img { border: 2px solid rgb(207, 207, 207); }#gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0pt; }

Yhteistykumppanit

 Noname        Kuntoutumiskeskus Apila