Tulosta

Kirjoittanut Tuomo Ahola on . Posted in Nuoret

Täysi bussi SK:n junnuja ja ohjaajia osallistui Leimausleirille 8.-11. kesäkuuta Kuopion Rauhalahdessa. Leiri sujui kaikenpuolin erinomaisesti vaikka leiriläisiä oli liki 1300 ja Kuopion Suunnistajat ansaitsevat suuret kiitokset hyvin toimineelle organisaatiolle. Harjoitukset olivat haastavia ja maastot monipuoliset. Jonoja ei syntynyt ruokailuissa eikä harjoituksissa. SK:laiset olivat majoittuneet päärakennuksen vieressä olevaan huoneistohotelliin josta oli kätevä käydä ruokailuissa ja lähteä treeneihin. Pihan parkkialue oli ahkerassa käytössä sählykenttänä ja L-P Lahden johtama KSK3 voittikin 38 joukkueen sählyturnauksen! Loppuottelussa kaatui Rastiimi 3-1. Maalit tekivät Erik Ahola 1-0, L-P 2-1 ja Ville Heikkilä 3-1. Muut Kangasalan joukkueet oli rakennettu ”kaikki pelaa” hengellä ja kovasta taistelusta huolimatta kokemus jäi yhteen otteluun.

 

sahlaajat

Mestarisählääjät: takana Ville, Antti, Antti ja Eevert, keskellä Martti, Jeremias ja Erik, edessä kapteeni Lasse-Pekka

Oheisohjelmaa oli ähkyksi saakka. Oli karatea, gladiaattorisotaa, laserammuntaa ja vaikka mitä. Jokainen kerkisi kylpyläänkin. Kisa discossa SK:n pojatkin intoutuivat tanssimaan. Viriilein poika tanssitti hitailla ainakin 4 eri tyttöä, eikä tainnut edes syödä omasta kuormasta. Päätöskilpailussa kerittiin jo hetken tuulettaa KSK2 voittoa, mutta karttojen jakamisvirhe ja kolme hakematonta rastia johtivat hylkäykseen. Paras joukkueemme KSK1 oli lopulta 7.
Kaikkiaan leiri tarjosi mega-annoksen toimintaa ja paljon uusia kaverikontakteja. Jos mielestäni Ikaalisissa meni hyvin, niin Kuopiossa kaikki sujui erinomaisesti. Kaikki kunnia myös SK:n junnujen hyvälle harjoitusasenteelle ja leirihuumorille. Tästä on hyvä jatkaa kesän suunnistuksia ja ensi kesän Leimaukselle Kisakeskukseen.

katsomolaiset

SK:laiset varmistivat loisto paikat päätösjuhlaan hyvissä ajoin

Yhteistykumppanit

 Noname        Kuntoutumiskeskus Apila