Tulosta

Kirjoittanut Timo on . Posted in Nuoret

Leiri käynnistyi Pyysalon leirikeskuksessa Pyynikin testijuoksun jälkeen lauantaina 28.11.2009 klo 12.30. Osa leirille ilmoittautuneista makasi kotona possulenssun kourissa. Sairastuneita kuitenkin lohduttaa tieto, että ensi syksynä taas mennään porukalla Pyysalon viihtyisään leirikeskukseen. Uudet hienot tilat ja erityisesti pelihuone biljardi- ja ilmakiekkopöytineen takasi viihtyvyyden myös vapaa-ajalla.

20091128_008

Mukaan oli kutsuttu seuran 12-18-vuotiaat nuoret. Ohjelma vaihteli ikätason mukaan. Kaaharit (12-14-vuotiaat) harrastivat illalla mm. pimeää toiminta taskulampuilla. Meno oli melkoista, koska osa joutui välillä jopa vankilaan. Kaikilla oli lauantaina iltapäivällä suunnistusharjoitus Juha Tainin laatimilla vaativilla radoilla. SM-ryhmän (15-20-vuotiaat) nuoret treenasivat vielä illalla yösuunnistustakin.

Kaaharit Heraman kalliolla

Maittavien yöunien ja runsaan aamiaisen jälkeen aloitettiin sunnuntaipäivä. Kaikilla oli aamupäivällä ohjelmassa vaellus, josta loppua kohden tuli melkoinen kovan kelin treeni. Lämpötilan painuessa lähelle nollaa ja vesisateen piiskatessa alkoi isoille pojillekin kelvata lämmin autokyyti. Saunakin saatiin maastosta käsin mukavasti päälle. Tunkua saunaan oli melkoisesti. Naisten saunassa kuulemma havaittiin jopa tirkistelijöitä ikkunan takana.

Molempien ryhmien kanssa saatiin pidettyä myös ryhmien kausi-infot. Pyysalon leiri on kehittymässä hyväksi perinteeksi (2. kerta). Marraskuun pimeydestä huolimatta tuntui, että kaikki viihtyivät niin ohjaajat kuin nuoretkin.

Yhteistykumppanit

 Noname        Kuntoutumiskeskus Apila