Tulosta

Oravatonnista hopeaa

Kirjoittanut Timo on . Posted in Nuoret

Nuorisoviestin jälkeen joukkueet yöpyivät Rymättylässä Kunstenniemen leirikeskuksessa. Majapaikkana oli iso hirsihuvila, joka imaisi sisuksiinsa 40 yöpyjän joukon. Leiripaikkaa ja sen tarjoamia hulppeita maisemia kiiteltiin monesta suusta. Ruoka oli myös erinomaista.

Sunnuntaiaamuna suuntasimme bussin nokan kohti Mynämäkeä ja perinteistä Oravatonnia. Mukana oli kiertopalkinto muistuttamassa meitä vuoden takaisesta upeasta voitosta. Kilpailukeskus oli sama kuin edellisenäkin vuonna, mutta radat kiersivät tänä vuonna pääasiassa uuden maaston puolella.

 

Rakas naapurimme Tampereen Pyrintö oli tänä vuonna selvästi vahvempi vieden 500 euroa ja kiertopalkinnon 135 pisteellä Tampereelle. Kangasala SK keräsi 78 pistettä ja otti kakkostilan ennen MS-Parmaa (64 pistettä) ja Helsingin Suunnistajia (63 pistettä).

Oravatonnihistoriaa teki Kristian Kannus, joka otti jo kahdeksannen perättäisen sarjavoiton H15 pojissa. Weke oli toiseksi tullutta Helsingin Suunnistajien Luukas Valtosta peräti 6.20 nopeampi. Tämä lienee myös kisan suurin voittomarginaali.

Sarjavoittoja tuli lisäksi Eevert Toivoselle H12 ja Mikko Aholalle H10 sarjoissa. Hopeaa nappasi Hilda Kukonlehto sarjassa D10. Myös oravatonni sarjojen ulkopuolella tuli menestystä. Petteri Laitinen voitti miesten pääsarjan ja Topias Tiainen H18 sarjan. Jaana Pietilä-Annala otti naisten pääsarjassa kolmannen tilan. Ikämiehissä Mauri Rantala korjasi voiton kotiin sarjassa H75.

Ja menoksi ...

Ja menoksi ...

Yhteistykumppanit

 Noname        Kuntoutumiskeskus Apila