Tulosta

Kirjoittanut Sirra on . Posted in Luokittelematon

Teho-ryhmän leimausleiri koostui tänä vuonna sanansa mukaisesti tehokkaista sprinttiharjoituksista ja suunnistuksen erityisominaisuuksia harjoittavista taitoharjoituksista. Yhteensä neljän päivän (2 puolikasta ja 2 kokonaista) harjoitusmäärät verryttelyineen harjoituskartoille ylittivät 10 tuntia, harjoituksia oli yhteensä 8 kpl yhdeksällä eri kartalla ja suunnistuskilometrejä kertyi maksimissaan 30,5! Eli teho ryhmä todella suunnisti!

Torstai-aamun harjoitus, jossa teemoina olivat rinnerastit ja rastinotto

Tämän lisäksi ryhmä oli voittamassa sählyturnausta ja tanssi viimeiseen piikkiin leiridiskossa sekä kuunteli Lakasen Janin luentoa tulevaisuuden huippusuunnistajaksi kasvamisesta. Leirikilpailussa väsymys ei näkynyt ja porukka selvisi hienosti joukkuejohtajan tehtävistään ja ohjasi jäseniään hyviin suorituksiin sähäkässä loppuhuipennuksessa. Leirin aikana SK:n tehoryhmää täydensi hyväntuulisesti Heikkilän Ville Hauhon Sisusta.

Käyräharjoitus torstai-iltapäivältä pidettiin hienossa Kolmisopen maasto

Ratamestari oli teho-ryhmän ratasuunnittelussa onnistunut erinomaisesti, eli vaikka leirille osallistui yli 1300 nuorta suunnistajaa, sai suurimman osan tehon rasteista ottaa itse omassa ”yksinäisyydessään”. Kuopion maastot tarjosivat sopivasti erilaisia haasteita suunnistustaitojen harjoittamiseen. Nuoret saivat lisäksi hyvää harjoitusta vuoden 2012 SM-viestejä ja vuoden 2014 Jukolaa varten, jossa kaikki jo tulevat juoksemaan.

Tämän vuoden leirille osallistuneet teho-ryhmäläiset pääsevät kaikki osallistumaan ensi vuoden Kisakeskuksen Leimaus-leirille ja kaikki varmasti odottavat tulevaa innokkaasti niin mukava ja onnistunut suunnistuksellisesti tämän vuoden leimaus leiri oli!

Yhteistykumppanit

 Noname        Kuntoutumiskeskus Apila