Tulosta

Ensimmäinen puolimaratonjärjestely onnistui loistavasti

Kirjoittanut outi on . Posted in SK NEWS artikkelit

Kangasala SK järjesti yhdessä Kangasalan Sanomien kanssa puolimaratonin ja kympin juoksukilpailut lauantaina 17.8. Kilpailusta on tarkoitus tehdä jokavuotinen. Alku ainakin oli lupaava, kun kilpailu reilusti yli kaksisataa juoksijaa.

Lähtö ja maali sijaitsivat uimahalli Kuohun pihassa. Reitti kiersi Suoramalta Suoramajärven sivuitse Liuksialan kartanolle ja sieltä edelleen Leivintietä Tiihalan kierroksen kautta takaisin keskustaan. Palautteessa reittiä kehuttiin kauniiksi ja risteyksissä valvoneita talkoolaisia iloisiksi kannustajiksi.

Puolimaratonin nopein oli Hannu Saarijärvi ajalla 1:18:40. Toiseksi tullut Aki Niemi ja kolmantena saapunut Jari Hamari taipuivat vasta viimeisellä kilometrillä. Naisista nopein oli Hanna-Maija Koski. Kympin kiersivät nopeimmin Jarkko Liuha ja järjestävän seuran Outi Ojanen.

Kilpailunjohtaja Mikko Heikkinen oli erittäin tyytyväinen kilpailupäivään.