Tulosta

Hyvää elämää Portugalissa

Kirjoittanut outi on . Posted in SK NEWS artikkelit

kirjoittanut Antti Rantala

Tällä kertaa SK:n edustuksen etelän leiri suuntasi 10 päiväksi Portugalin Gouveiaan. Mukana matkassa olivat Outi, Sane, Antti ja tämän kauden vahvistus Kivelän Mikko.

Leirillä oli luvassa viisi kisastarttia(1 MCO ja 4 POM), joten käytännössä tämä oli enemmänkin kisaleiri kuin perinteinen harjoitusleiri. Kisat noin kuukausi ennen kotimaisen kisakauden avausta tekivät kuitenkin kropalle sekä mielelle hyvää. Olipahan POM:lla EM-katsastusarvo.

Leirin aluksi vietimme Darei-nimisessä kylässä kuusi yötä. Maastoihin majoituksesta oli noin puolen tunnin ajomatka.

Toisena leiripäivänä kävimme MCO:ssa, jossa oli tarjolla kansainvälistä kärkivauhtia vertailtavaksi. Outi oli naisten eliitin 5. ja samalla paras suomalainen. Mikko otti miesten A:ssa toisen sijan ja Sane lunasti paikan miesten superelitissä sijoittuen kovassa seurassa 37. Kisa oli vaativa sisältäen isosti penkkaa ja haastaavaa suunnistusta jyrkillä kalliorinteillä. Kisan jälkeen palauttelimme ja jatkoimme treenailua mielessämme seuraavan viikonlopun POM.

Viimeiseksi viideksi yöksi siirryimme Arcozeloon, aivan POM:n 2.-4. osakilpailun kisakeskuksen viereen. Nyt keskityimme vain kisoihin, joten mallisuunnistusta sekä kisoja lukuunottamatta emme käyneet muualla suunnistamassa. Kisojen tulokset ja kartat voi käydä katsomassa TÄSTÄ.

 Viikon kohokohtina oli Sanen veto 1. osakilpailussa, jossa sijoitus super elitiisissä oli 22. ja suomalaisista 6. paras. Outi juoksi hienoja juoksuja pitkin viikkoa, joista paras oli 2. osakilpailun 3. sija parhaana suomalaisena. Mikko juoksi hyvin maanantain teknisesti vaativan keskimatkan ollen miesten eliitin 21.

Reissussa kaikilla oli mukavaa ja se kului hienossa seurassa nopeasti. Ilman internetin pahuutta oli iltaisin aikaa kaikelle spekuloinnille, joten kevään viestikokoonpanot on mietitty tarkoin. Tarkemmin treenailuja voi käydä kujuilemassa hpk:n puolelta.

Yhteistyökumppanit

 Noname        Kuntoutumiskeskus Apila